UKR
Вівторок 16 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Фінал Каховської Відкритої ліги гумору (06.03.2021)


09.03.2021

06 березня 2021 року в МПК «Меліоратор» за ініціативи ГО «Каховська Відкрита ліга гумору» та відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради відбулася фінальна гра КВК сезону 2019/2021. Оскільки сезон був перерваний пандемією коронавірусної хвороби, цю перенесену майже на рік гру символічно назвали «Фінал 2020: назад в майбутнє».

Право зіграти у фіналі напередодні вибороли такі команди: «Бульвар «Торнадо» з Києва, «Хом’яки» з села Антонівка, «Патріотична збірна дальтоників «Жовто-блакитні» з Херсону та каховська команда «Гори по коліна».

Гумористи зіграли декілька конкурсів. Якщо перші два - візитівка і розминка з залом - були традиційним набором для таких заходів, то третій конкурс для кожного колективу був індивідуальним. Команди повинні були підготувати полотно певного жанру: «Хомяки» - фентезі, «Бульвар «Торнадо» - історичний, «Дальтоники» - «лавсторі», «Гори по коліна» - мелодрама. Останній конкурс оцінювався більш високим балом.

На сцені цього вечора оживали персонажі «Гаррі Поттера», лунали зізнання в коханні, а місцевий «Болівудфільм» представляв нову версію індійського «Танцюриста диско».

Міський голова Віталій Немерець подякував командам за гру і провів церемонію нагородження разом з головою журі Андрієм Куміновим та депутатом Каховської міської ради Віктором Зубковим.

Результати фіналу:

4 місце - «Патріотична збірна дальтоників «Жовто-блакитні» (м.Херсон)
3 місце - «Хом’яки» (с.Антонівка)
2 місце - «Бульвар «Торнадо» (м.Київ)
1 місце - каховська команда «Гори по коліна», яка здобула максимум у всіх трьох конкурсах і виборола, таким чином, золоті медалі та Кубок Каховської Відкритої ліги гумору ХІІІ «ювілейного» сезону 2019/2021 років.

Подяка всім командам за гру і вітання нашим переможцям!

Гра відбувалася за підтримки міського голови Віталія Немерця та депутата від партії «Нам Тут Жити» Вегандза Мясникяна.

Організатори турніру: ГО «Каховська відкрита ліга гумору», відділ у справах молоді та спорту, управління культури і туризму, міський центр соціальних служб, МПК «Меліоратор».

Партнери та спонсори:

Перша пекарня твого міста
Мінеральна вода «Каховка»
ПП «Гармонія» (директор Липа О.Я.)
Рекламна агенція «Grizart»
Друкарня «Приват»
КМГО «Молодіжна політика»
КМГО «Молодіжний центр»
КМГФОГП «ЩИТ»

 

 

Фото: