UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ДОБРА СПРАВА «ЧОРНОГО ОКСАМИТУ»


23.05.2016

Головною цінністю сучасної цивілізації є людина. Ми - люди, повинні усвідомлювати відповідальність за цей світ, за все, що нас оточує. Це зобов’язує нас побачити навколо себе інших, шанувати їх, зігрівати добротою. Ми живемо серед людей. Кожен вчинок, кожне бажання позначається на оточуючих. Працьовитість, відвертість, чесність, щирість, відповідальність - саме такі якості притаманні справжній людині. У поєднанні цих рис із вихованістю, тактовністю, чуйністю виявляється духовна сила і піклування про загальне добро учнів Каховської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4.
Учениця школи Ася Суслова розповіла, що їх рій «Чорний оксамит» запропонував Козацькій раді школи організувати акцію «Добре діло». Недовго думаючи, старші козаки й козачки вирішили попіклуватися про молодших. Літо вже не за горами! І в школі буде працювати літній табір відпочинку «Світлячок». Для найменших козачат, учнів початкової школи, це справді дивовижна та незабутня пора. Але бути такою вона може тільки за умови, якщо діти зможуть отримувати позитивні емоції. «Вирішено! Ми повинні зробити подарунок нашим молодшим побратимам!» - з радістю оголосив рій «Чорний оксамит».
Молоді, сильні, гарні та креативні підлітки нашої школи зібралися на шкільному подвір’ї. Готові до створення яскравого та дивовижного місця для відпочинку, всі мерщій взялися до роботи. Шкільна акція «Добре діло» розпочалась. Чарівні мелодії українських пісень перегукувались зі звуками лопат, грабель, сапок. Спортивні майданчики засяяли яскравими кольорами. Справжнім оновленням подвір’я стало оформлення українського куточка.
Підтримати учнів в цій акції прийшли гості: Михайло Гончар - начальник відділу освіти Каховської міської ради, Віктор Зубков - начальник відділу молоді та спорту Каховської міської ради, Владислава Базилевич - головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю, Оксана Круковська - методист міського методичного кабінету, Віктор Чухрай - директор Каховської дитячо-юнацької спортивної школи.
Провівши короткий час у дружньому козацькому товаристві, вони відчули себе ніби у рідній сім’ї. Адже юні козачата не просто зробили подарунок дітям, а ще й змогли довести, що можуть весело та з користю проводити час. Кожен із присутніх зробив свій внесок у спільне велике діло. Бо старші товариші розуміють, що дитинство - це незабутня пора. Під пильним керівництвом рою «Чорний оксамит» присутні змогли створити своїми креативними ідеями та працьовитими руками справжню дивовижну казку на шкільному подвір’ї.


Фотографії Костянтина Нечитовського

 

Фото: