UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

До села Коробки передано пожежний автомобіль, триває формування добровільної команди місцевої пожежної охорони


16.06.2021

До села Коробки від каховського підрозділу ГУ ДСНС України було передано пожежний автомобіль з метою створення на базі Коробківського старостинського округу добровільної місцевої команди пожежної охорони. Ще у лютому місяці цього року міським головою Віталієм Немерцем було запропоновано створити таке формування, як основну складову безпеки громадян.
Треба відзначити важливість такої добровільної пожежної команди, як найбільш ефективного формування, яке здатне ліквідувати пожежу з допомогою первинних засобів пожежогасіння на початковому етапі її розвитку з мінімальними затратами. Принцип "допомога поруч" є основним пріоритетом при створенні такої команди. Бо час, відстань, оснащення, швидкість реагування - це основні складові успіху та безпеки громадян.
Наразі триває формування команд із числа мешканців с. Коробки для подальшого їх навчання, дооснащення спецодягом та обладнанням. Але найголовніше - наші бійці ДСНС тепер знатимуть, що в них є надійні помічники, а добровільні пожежні команди відчуватимуть за спиною професійну підтримку.
Бажаючі стати членами добровільної команди місцевої пожежної охорони звертайтеся до старости с. Коробки Григорія Івасішина.

Фото: