UKR
Четвер 18 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

До Дня знань на центральній площі міста діяли фотозони, створені закладами позашкільної освіти


01.09.2021

Ось і настало 1 вересня. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається цікавий, незвіданий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.
Сьогодні на центральній площі міста розгорнулися чудові фотозони закладів позашкілля Каховської територіальної громади: центру дитячої творчості, станції юних техніків, станції юних натуралістів та дитячо-юнацької спортивної школи. Кожний заклад проводив рекламну акцію щодо роботи гуртків позашкілля і запрошував дітлахів вибрати собі справу до душі.
На центральну площу завітали міський голова Віталій Немерець, секретар Каховської міської ради Ірина Гончарова, заступник міського голови Галина Гондарева. Керівництво громади спілкувалося з батьками, школярами, вітало всіх причетних з новим 2021/2022 навчальним роком.
Майстриня народної творчості, керівник зразкової студії гуртка "Сувенір" центру дитячої творчості (директор - Ольга Литвиненко) - Ірина Крутько представила кращі роботи вихованців гуртка "Сувенір" та створила колоритну фотозону до Дня знань, біля якої залюбки фотографувались усі охочі.
Колектив станції юних натуралістів (директор - Ірина Філоненко) у творчій формі презентував свій заклад: крута інтерактивна фотозона, створена руками педагогів закладу, зацікавила не тільки школярів, а й дорослих. Всі мали змогу зробити яскраве фото, пізнати цікаві факти з життя рослинного та тваринного світу в ігровому форматі, отримати вичерпну інформацію про діяльність станції у новому навчальному році.
Вихованці та керівники гуртків станції юних техніків (директор - Олена Сушко) підготували виставку радіокерованих літаючих та плаваючих експонатів, іграшок-сувенірів та інших поробок від гуртків авіа- та ракетомоделювання, робототехніки та космічного макетування.
Дитячо-юнацька спортивна школа (директор - Віктор Чухрай) презентувала свої відділення з видів спорту. На локації було представлено футбол, баскетбол, бокс, кікбоксинг WAKO, таеквондо ІТФ, шахи, веслування на байдарках і каное, варіативний модуль з фізичної культури - флорбол. Було презентовано форми збірних команд з баскетболу та футболу, маленька частина спортивних нагород вихованців ДЮСШ. Діти з захопленням долучалися до гри. Брошура з даними про тренерів-викладачів та відділення з видів спорту містила QR-код з посиланням на сайт закладу і всі охочі мають змогу отримати корисну інформацію про діяльність ДЮСШ.
Вітаємо з початком навчального року! Нехай він буде цікавим, плідним та ефективним!

Усі фотографії можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/EWzAqip .

 

Фото: