UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ - V КВЕСТ-ГРА “ПАТРІОТ”


06.05.2015

30 квітня відбулась V квест-гра членів міського учнівського парламенту старшокласників "Патріот", присвячена Дню Перемоги. В квест-грі взяло участь 8 команд із загальноосвітніх закладів міста, в тому числі і команда з ДНЗ "КПЛСП". Перед початком гри відбувся урочистий мітинг міського парламенту старшокласників, під час якого до присутніх звернулися начальник відділу освіти Михайло Гончар та начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Учасники гри та її організатори хвилиною мовчання вшанували загиблих в роки війни та поклали квіти до меморіального комплексу "Вічний вогонь".
Протягом гри команди шукали контрольні пункти в центрі міста, які пов’язані з історією міста: клуб "Ветеран", пам’ятник загиблим танкістам, пам’ятник гетьману Богдану Ружинському, Каховську школу мистецтв, ДЮСШ, Каховський міськвиконком, музей історії Каховки в ЦДТ та Каховський історичний музей. На КП вони отримували та виконували завдання (різноманітні історичні питання, пошук людей на фото, відгадування кросворду, творче завдання - зробити вітальну листівку тощо). Переможцем вперше стали козачата з куреня "Скіф" (НВК "Каховська гімназія"), ІІ місце посіла команда ЗОШ № 5, а ІІІ місце розділили команди ЗОШ № 6 і козачата з куреня "Джура" (ЗОШ № 4).
Організаторами заходу традиційно виступили: відділ у справах молоді та спорту, відділ освіти, Каховський історичний музей та міська організація ветеранів війни, праці та Збройних Сил. Всі учасники отримали призи від відділу у справах молоді та спорту і від Каховської територіальної організації політичної партії "Опозиційного блоку", а грамоти - від відділу освіти. Команді- переможцю, куреню "Скіф", було вручено перехідний Кубок. Організатори квест-гри також дякують за допомогу працівникам відділів Каховської міської ради: Олені Сушко, Інні Матросовій, Олені Коробчук, Ользі Фроловій, Лілії Спільній, а також службовцям Каховської пенітерціальної служби Олександрі Линник та Тетяні Федчишиній.

Фото: