UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

До Дня молоді - національний молодіжний онлайн-портал muv.in.ua


26.06.2020

Відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради вітає усіх з прийдешнім святом - Днем молоді та інформує про наявні можливості. Отже, Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.
Зазначений вебресурс зокрема міститиме доступ до онлайн-інтегратора «Можливості для молоді в Україні», що передбачає накопичення та відтворення актуальної інформації по регіонам за п’ятьма напрямами:
молодіжна інфраструктура;
молодіжна участь;
проекти та програми для молоді;
дозвілля;
послуги для молоді.
Водночас передбачається нанесення усіх типів можливостей на Google Maps та їхня інтеграція з онлайн-порталом.
Враховуючи зазначене, запрошуємо представників установ, закладів, організацій, що працюють із молоддю, активістів молодіжного руху міста підтримати ініціативу Мінмолодьспорту та взяти участь у заповненні реєстраційної анкети про наявні програми, проекти, ініціативи, події, установи та організації, інші безкоштовні можливості для молоді з метою подальшої інтеграції зібраної інформації з онлайн-порталом muv.in.ua. Посилання на Google Forms: https://cutt.ly/GueMRvt.
Контактна особа для отримання додаткової інформації щодо заповнення реєстраційної анкети: Андрій Атрощенко, заступник директора державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр», тел.: +38 (093) 63 53 234, e-mail: andrii.atroshchenko@gmail.com.
Успіхів та натхнення у цій цікавій та потрібній справі!