UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УРОЧИСТО ПІДНЯЛИ У КАХОВЦІ ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ


23.08.2016

23 серпня о 9:30 на площі Трудової слави зібрались каховчани та гості міста. Під час урочистостей з нагоди Дня державного прапора виступили з привітальною промовою міський голова Андрій Дяченко і голова Каховської райдержадміністрації Валерій Салтиков. Андрій Дяченко наголосив, що символічним є те, що ми відзначаємо це свято напередодні Дня незалежності, адже під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Юним громадянам України міський голова офіційно вручив паспорти, то ж їх вітала уся громада з невеличким кроком у доросле життя.
Чудові ведучі Ольга Гавриленко та Андрій Карєв (МПК "Меліоратор") та концертна програма, яку підготував відділ культури Каховської міської ради, прикрасили свято. А коли у блакитну височінь здійнявся Державний прапор України, усі присутні не могли відвести очей від цього величного синьо-жовтого знамена.
Можливість покласти квіти до пам’ятного знаку гетьману Богдану Ружинському та меморіальні дошки загиблих у зоні АТО воїнам-каховчанам Олегу Ліфінцеву, Руслану Салівончику, Ігорю Максименку надали кращим учням та активістам СЗОШ № 2 та НВК "Каховська гімназія".
Під час свята панувала приємна дружня атмосфера. Глядачі радо підтримували артистів своїми оплесками. А підняття національного прапору відбулось під виконання гімну солісткою МПК "Меліоратор" Ольгою Гавриленко. Закінчилась концертна програма запрошенням на святкування Дня Незалежності України, що відбудеться 24 серпня.


Фотографії Владислави Базилевич

 

 

Фото: