UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

День медичних працівників — свято однієї з найважливіших професій на землі


22.06.2021

Традиційно, у третю неділю червня своє професійне свято відзначають представники медичної галузі - однієї з найважливіших професій на землі. Важко уявити наше життя без медицини. Будь яка людина, незалежно від статі, віку прагне бути здоровою, прожити активне життя. І немає на світі більш відповідальної професії, ніж професія лікаря. Лікарі завжди готові бути поруч з нами у найтяжчі хвилини, а тому заслуговують від нас поваги та пошани не тільки у своє професійне свято.
Напередодні свята міський голова Віталій Немерець разом з секретарем Каховської міської ради Іриною Гончаровою привітали колективи КНП "Каховська міська лікарня" та КНП «Каховський МЦПМСД».
«Кожен з нас хоча б раз у житті звертався до лікарів по допомогу. Ми довіряємо лікарям найцінніше, що в нас є - своє здоров’я, а це вимагає від лікарів необхідних знань, високої самовіддачі і найкращих людських якостей. У вас дуже шляхетна місія: оберігати найбільший дар людини - життя! Півтора роки, саме ви, медики, гідно стоїте на передовій у боротьбі з пандемією, щоденно ризикуючи власним здоров’ям. І я особисто пишаюся тим, які висококваліфіковані спеціалісти працюють в цій галузі у нашому місті» - звернувся з пошаною Віталій Немерець до всіх присутніх.
Невичерпної енергії та сил в досягненні поставлених цілей, душевної рівноваги та гармонії у родині побажала медикам Ірина Гончарова: «Бажаємо Вам любові і уваги близьких, успіхів у роботі, вдячних пацієнтів і простого людського щастя!».
Найсумлінніших медпрацівників було відзначено грамотами міської ради та квітами. І особистий подарунок від міського голови, квитки на концертну програму за участю вокально-хореографічного ансамблю із Грузії «Надурі», було подаровано медикам, які мають найдовший трудовий стаж в цій галузі.

Фото: