UKR
Вівторок 23 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ДЕНЬ СПІЛЬНИХ ДІЙ В ІНТЕРЕСАХ ДІТЕЙ


10.11.2014

   alt З метою координації роботи з питань профілактики правопорушень та пропаганди здорового способу життя проведено засідання круглого столу в рамках Дня спільних дій в інтересах дітей. То ж 6 листопада, в стінах Каховської кримінальної-виконавчої інспекції, відбулася зустріч працівників служб та відділів, соціальних працівників та педагогів з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.  На засіданні активно ділилися своїм досвідом роботи з цією категорією вихованців та застерігали присутніх дітей від необдуманих кроків начальник відділу у справах дітей Олена Сушко, начальник служби кримінальної міліції у справах дітей Каховського РВ УМВС Світлана Кобецька, начальник кримінальної виконавчої інспекції Олена Парфененко та її спеціалісти, член виконавчого комітету Каховської міської ради Олександр Бойко.

Під час обговорення відзначено позитивну динаміку щодо зменшення кількості неповнолітніх мешканців міста, які вчинили злочини та правопорушення. Натомість збільшилась кількість дітей, учнів ЗОШ № 5,6, які складають “групу ризику” та поведінку яких треба коригувати. На жаль, батьки цих дітей не приділяють достатньої уваги вихованню, не надають позитивного прикладу поведінки.
Зустріч пройшла у теплій атмосфері, але, в той же час, маленьким бешкетникам неодноразово наголошувалося, що погане навчання, нехтування правилами поведінки, хуліганство може призвести до негативних наслідків та сумно позначитися на їх подальшому житті. Спеціалісти надавали дружні поради та розповідали повчальні історії з життя колишніх вихованців за чашкою чаю та солодощами (при підтримці ГО “Ділова Каховщина” та її члена О.О.Бойко). А волонтер відділу у справах дітей Каховської міської ради Вадим Потапов навіть провів дітям комп’ютерний майстер-клас.
Хочеться сподіватися, що діти врахують поради та зважать на застереження, надані дорослими.

 

©Фотографії Владислави Базилевич

Фото: