UKR
Четвер 18 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Чемпіонат України серед аматорських команд 2015


14.05.2015

Чемпіонат України серед аматорських команд стартував 29 квітня 2015 року. Шістнадцять команд розпочали боротьбу за нагороди, серед них - два представника Херсонщини: "Мир" (Горностаївка Новотроїцького району) та "Авангард" (Каховка).
Система розіграшу цього року дещо відрізнятиметься від минулорічних. Групових етапів буде два. На першому команди розподілені на чотири групи по чотири команди.
До складу групи 3 окрім горностаївців та каховчан увійшли ще "Балкани" (Зоря Одеської області) та "Жемчужина" (Одеса). Турнір у два кола за коловою системою визначить по три кращі команди у групах, які продовжать боротьбу на другому груповому етапі. На цьому етапі дві групи по шість команд у кожній теж зіграють у два кола, але не будуть зустрічатися із командами-суперницями по першому груповому етапу. До фінального етапу потраплять команди, що зайняли перше - четверте місця у групах на другому етапі. Невдахи ж першого групового етапу (що посіли четверті місця у групах) розпочнуть боротьбу за Кубок України серед аматорських команд з 1/8 фіналу.
Одне очко на двох привезли з Одещини два представника Херсонської області, зігравши ігри першого туру групового турніру Чемпіонату України серед аматорських команд.
Очко виборов горностаївський "Мир", що зіграв унічию з "Жемчужиною" з "перлини біля моря" - 0:0. Каховський "Авангард" у напруженому поєдинку поступися у селі Зоря Саратського району команді "Балкани" 2:3 (0:1). У каховчан відзначилися Владислав Петришин та Євген Стецюк.
Матчі другого туру першого групового етапу Чемпіонату України серед аматорських команд зіграні 6 травня. У групі 3 у Каховці відбулося "дербі Херсонщини": місцевий "Авангард" приймав горностаївський "Мир". Напружений поєдинок між каховчанами та горностаївцями сильнішого не виявив: у підсумку - нульова нічия. Інший матч у групі 3 між "Балканами" (Зоря) та одеською "Жемчужиною" закінчився з таким же результатом.
Третій тур першого групового етапу Чемпіонату України серед аматорських команд був зіграний 13 травня. Протистояння команд Одещини та Херсонщини у цьому турі змагань завершилося на користь перших.
"Жемчужина" в Одесі переграла каховський "Авангард" 2:1 (0:1), а горностаївський "Мир" поступився вдома "Балканам" (Зоря) 0:1 (0:1).
Одесити очолюють турнірну таблицю групи 3. "Балкани" - перші з сімома очками в активі, "Жемчужина" - друга, у неї п’ять очок. Третім крокує "Мир", що має два очки. "Авангард" - четвертий (одне очко).
У наступному четвертому турі "Мир" у Горностаївці зіграє із "Жемчужиною", а "Авангард" у Каховці (на с/к «Олімпійський») - з "Балканами". Матчі відбудуться 20 травня, початок о 17.00.