UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Чемпіонат Каховщини зі швидких шахів


16.02.2021

З 7 по 14 лютого 2021 року у приміщенні шахового клубу МПК «Меліоратор» проходив відкритий Чемпіонат Каховської міської територіальної громади зі швидких шахів (рапід) 2021 року.

У змаганнях взяли участь 25 шахістів, у т. ч. - 3 кандидати у майстри спорту. Першість у чемпіонаті визначалася за швейцарською системою - у 9 турів, з контролем часу - 20 хвилин до кінця партії кожному учаснику. Жеребкування відбувалося з урахуванням регіонального рейтингу учасників. Ігрові дні - субота та неділя (3 тури в день).

За підсумками змагань чемпіоном Каховської МТГ зі швидких шахів 2021 року став каховчанин, кандидат у майстри спорту - Дмитро Кузьоминський (8 очок). На пів-очки відстав від переможця срібний призер - каховчанин, кандидат у майстри спорту - Артур Ралко. На третьому місці - новокаховчанин Володимир Якуба (6,5 очок).

У заліку серед жінок перемогу святкувала - Євгенія Ралко (м.Каховка). На другому місці - Марія Тимченко (м.Нова Каховка), на третьому - Єва Тишковець (м.Каховка).

Серед ветеранів кращий результат у каховчанина - Валентина Підорича, другий - у Олега Пільщікова (м.Каховка), третій - у Леоніда Ярового (м.Каховка).

Перше місце серед юнаків - за Михайлом Бережним. На другому місці - Артем Швець, на третьому - Максим Манійов.

Переможців та призерів було нагороджено грамотами та медалями від організаторів: Федерації шахів м.Каховка, відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради та управління культури і туризму Каховської міської ради.

Після завершення турніру відбулося засідання президії ФШМК, на якому було прийнято рішення про проведення у березні-квітні головного шахового турніру - Чемпіонату Каховської міської територіальної громади 2021 року з класичних шахів. У чемпіонаті планується участь дванадцяти кращих шахістів, у т. ч.: Міжнародного майстра - Юлії Зінкевич, Майстра спорту - Аліни Григорчук, кандидатів у майстри спорту - Олексія Ктітора, Дмитра Кузьоминського, Анатолія Назарова та інших.

За інформацією ФШМК

 

 

Фото: