UKR
Середа 17 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

«Час історичного вибору» молодь громади обговорила під час онлайн конференції


21.01.2021

21 січня до Дня Соборності України вчителі історії шкіл, учнівська та молодіжна спільнота усієї територіальної громади приєдналася до онлайн конференції "Час історичного вибору". Конференція проходила на платформі ZOOM, тому усі, хто приєднався, мали можливість послухати цікаві розповіді від досвідчених спікерів. Про День Соборності в історії нашої країни розповів депутат Каховської міської ради Віктор Зубков. Життя Каховки на тлі подій Великої Злуки (1918-1919 роки) окреслила наукова співробітниця Каховського історичного музею Валентина Чечина. Про Акт Злуки як інформаційний привід в розрізі огляду тогочасних друкованих видань говорили з головною спеціалісткою відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Владиславою Базилевич. А сучасні традиції відзначення свята Соборності у Каховці презентувала головна спеціалістка управління освіти Оксана Круковська.
По завершенню виступів спікерів модератор попросила залишитися в системі тільки учнівську молодь для участі у онлайн вікторині. Саме для них кожним зі спікерів було підготовлено по три запитання з теми. Участь у вікторині взяли 9 учнів: Жанна Захарченко (Каховська ЗОШ №3), Софія Костіна (ЗОШ № 4), Софія Осадчук (ЗОШ № 5), Ельвіра Гулієва і Діана Місюра (ЗОШ № 6), Юлія Жиденко (КНВК «Каховська гімназія»), Тетяна Дивульська (Коробківська ЗОШ), Максим Крюковський і Нонна Хозреванідзе (Малокаховський ЗЗСО). За результатами вікторини найвищий результат отримали: Софія Осадчук (І місце), Ельвіра Гулієва і Софія Костіна (розділили ІІ місце), Тетяна Дивульська (ІІІ місце). Усі учасники будуть нагороджені почесними грамотами та подяками, а переможці - цінними призами.
Організатор заходу: відділ організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Каховської міської ради. За підтримки управління освіти Каховської міської ради та Каховського історичного музею.
Дякуємо усім, хто приєднався до нас! Зі святом!

Фото: