UKR
Вівторок 23 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

БУТИ УСПІШНОЮ - ЇЇ ЖИТТЄВЕ КРЕДО


20.04.2016

Вродлива і креативна, та, що ставе перед собою мету і впевнено йде до неї - ось така наша Тетяна Островерх. Дівчинкою вона прийшла у хореографічну школу Сергеєвих. Керівник ансамблю танцю «Надія» міського Палацу культури "Меліоратор" - Заслужений працівник культури України, Надія Іванівна Сергеєва, одразу помітила талановиту, амбіційну, в хорошому сенсі цього слова, ученицю. Бажання бути лідером, найкращою притаманне Тетяні з дитинства. Зараз вона живе і працює у Києві. Міжнародний магістр хореографії, хореограф-постановник танцювальних шоу у містах Діжон та Сульсмат (Франція), постановник хореографії для театру 

FriedrichstadtHYPERLINK , дизайнер костюмів для театрів, шоу у Лас-Вегасі.

Тетяна добре відомий хореограф-постановник в Україні. Вона працювала у проектах «Танцюють всі», «Танці з зірками», соціальному проекті «Танцюю для тебе», а ще, встигає читати лекції з історії сучасного мистецтва у містах Києві, Дніпропетровську, Ужгороді та давати майстер-класи по сучасній хореографії: «модерн», «джаз», «contemporary dance». Танець для Тетяни - це саме життя. Багато працює, займається самоосвітою, вчиться і навчає інших. Її успіх - це результат щоденних довготривалих тренувань і самодисципліни. Лауреат конкурсу імені Галини Уланової (м.Москва), двічі Лауреат конкурсу ім. Сержа Лифаря (м.Київ), учасниця конкурсу «Танок без кордонів» (м.Генуя, Італія) та танцювальних фестивалів у Нью-Йорку. Тетяна рік жила і стажувалася у Парижі в інституті джазу Ріка Одумса, вільно володіє англійською.
Майже місяць, наша відома землячка, гостює у мами. Нещодавно, разом з рідними і друзями відзначила свій ювілей. У неї не буває вільного часу. Щовечора Тетяна приходить в рідний Палац культури «Меліоратор», щоб дати майстер-клас з сучасної хореографії учасникам народного ансамблю танцю «Надія». Для них вона робить дві хореографічні постановки. Одну з них буде представлено на обласному конкурсі хореографічних колективів ім.Тамари Ерліх «Весняний розмай», а другу - до Дня Перемоги над нацизмом.
Талановита, успішна жінка - вона і зараз вважає себе ученицею Надії Сергеєвої, хоча уже і сама може давати професійні поради улюбленому педагогу.
Каховка - місто талантів, а вихованці творчих колективів МПК «Меліоратор» ще не раз це підтвердять. Бажаємо Тетяні успіхів і нових творчих злетів.

 

 

 

 

Фото: