UKR
Вівторок 23 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Баскетбольний кубок залишається в Каховці


30.03.2021

28 березня в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбулися змагання відкритого розіграшу Кубку Каховської МТГ з баскетболу 2021 року серед чоловічих команд, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста О.М.Медведєва.

Цього року боротьбу за почесний трофей вели 5 команд: БК «Каховка», БК «Нова Каховка», «ХНТУ» (Херсон), «Акваторія» (Херсон) та «ДЮСШ» (Генічеськ).

За результатами ігор попереднього етапу у матчі за бронзові нагороди команда «Акваторія» (Херсон) перемогла суперників з Генічеська – 61:26. А у фінальному поєдинку зустрілися господарі майданчика з БК «Каховка» та херсонська команда «ХНТУ». Кращими в цьому матчі виглядали каховчани, які й здобули заслужену перемогу з рахунком 58:49 та стали володарями Кубку Каховської МТГ з баскетболу ім. О.М.Медведєва.

Під час урочистої церемонії нагородження учасників привітали почесні гості: заступник міського голови — Галина Гондарева, начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради — Лідія Левчик та представники Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів на чолі з Володимиром Ремезом. Вони вручили командам-призерам почесні кубки, медалі та грамоти від організаторів. Грамотою та кубком було також відзначено кращого гравця змагань – Владислава Михайленка (БК «Каховка»).

Головний суддя змагань – тренер-викладач ДЮСШ з баскетболу, Заслужений тренер України — Валерій Зарецький.

           Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, управління освіти Каховської міської ради, ДЮСШ Каховської міської ради, за підтримки Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів.


 

Фото: