UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

"BALLROOM STARS" ВРАЖАЄ ГЛЯДАЧІВ


18.04.2016

МПК "Меліоратор" кожного тижня вражає каховчан та гостей міста різноманітними конкурсами, концертами та культурно-мистецькими програмами. Так і цієї суботи - 16 квітня 2016 року в МПК "Меліоратор" відбулося неймовірно ліричне шоу - ІІ звітний концерт студії спортивного бального танцю "Престиж" - "Ballroom Stars".
Вихованці студії вражали своєю технікою, оригінальністю виконання та професійним зростанням. Розпочався концерт виконанням "Віденського вальсу" вихованцями студії у супроводі народного оркестру народних інструментів Каховської школи мистецтв (керівник Володимир Маракін). Вихованці І-ІІ року навчання виконали "Ча-ча-ча" - це був їх перший творчий екзамен, який вони з успіхом витримали. Шквалом аплодисментів зустрічали улюбленців публіки, вихованців студії, володарів Гран-Прі VI міського конкурсу "Каховка має таланти" - Валерію Йожикову і Іллю Бондаренка. Сольні номери Ліфінцевої Катерини і Пільщикової Вероніки, Нестерович Поліни і Шапошникова Павла публіка сприймала із задоволенням. Номери "Повільний вальс", "Бесаме мучо", "Мікс-латина", "Джайв" у виконанні вихованців "Престижу" вражали своєю масовістю і професійністю.
Гостями шоу були три професійних пари. Бронзові призери Чемпіони Світу WDC, призери України в категорії "юніори", переможці турніру в Лондоні - Дрожанська Анастасія і Тропша Вадим виконали "Фокстрот" у супроводі рок-гурту "RED FOX" та "Вальс Miles Away". Чемпіони України, Чемпіони Світу в категорії "молодь", дворазові фіналісти Блекпула, майстри спорту Міжнародного класу - Бондар Максим і Внучкова Єлизавета, які вже вдруге присутні на звітному концерті та дуже сподобалися глядачам, виконали композицію на українську пісню "Ой чий-то кінь стоїть" в обробці Святослава Вакарчука та іспанський танок "Пасадобль". Вперше на концерті друзі із Запоріжжя, кандидати в майстри спорту, Чемпіони Ради Української танцювальної асоціації по європейській програмі серед дорослих, керівники клубу спортивного танцю "Хортиця" - Злата і Антон Шарай подарували глядачам та учасникам неймовірне "Танго".
Серед гостей були : народний рок-гурт "RED FOX" солістка Ольга Кондратенко; народний оркестр народних інструментів Каховської школи мистецтв; Олександр Гребенюк, Дар`я Цапко та Вероніка Корня, яка виконала чудову пісню "Королевство кошек".
Кожен номер програми був неповторним і яскравим. У кінці програми на сцену вийшли вихованці студії та їх керівники Ігор та Аліна Ольховські, яких привітав батьківський комітет. Керівники отримали чудові квіти, а діти солодкі призи. Це неймовірне шоу - просто супер! Так тримати!

 

Фотографії Олександра Глущенка

 

Фото: