UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Президент провів робочу зустріч з новообраними міськими головами


12.11.2015

Президент Петро Порошенко 11 листопада провів робочу зустріч з новообраними міськими головами. Серед запрошених на зустрічі був присутнім і новообраний міський голова Каховки Андрій Дяченко. Глава держави наголосив на тому, що ці місцеві вибори, які завершують перезавантаження влади, відбулися демократично та відкривають нові можливості у розвитку регіонів та країни в цілому. Президент привітав з перемогою тих місцевих голів, хто вже заручився підтримкою виборців, та відзначив важливість того, щоб у містах, де 15 листопада відбудеться других тур, вибори також пройшли на високому рівні.
Ці вибори, наголосив Президент, дякуючи демократичним процедурам, суттєво відрізняються від виборів, які відбувалися до сих пір. «В нас майже немає рад, в яких була би сформована однопартійна владна більшість. Але маємо дуже велику кількість місцевих рад, де більшість отримали проєвропейські сили, які сформували проєвропейську коаліцію у Верховній Раді. Це - надзвичайно важливо», - підкреслив Глава держави. Президент також відзначив, що це були перші вибори, на яких були присутні 1554 міжнародних спостерігачів - від Парламентської Асамблеї Ради Європи, Європарламенту, ОБСЄ, інших авторитетних міжнародних організацій. «Я хочу привітати нас із вами, Україну з тим, що висновки міжнародних спостерігачів підтвердили, що вибори відбувалися демократичним шляхом. Ніхто не зміг і не намагався перешкодити волевиявленню громадян. Для мене відповідність виборів високим європейським стандартам є одним з важливих здобутків України в процесі імплементації нашої Угоди про асоціацію з ЄС», - сказав Петро Порошенко.
«Нагадую про високу відповідальність, яка лягає на ваші голови і плечі. Для того, щоб виконати всі ваші обіцянки, з якими ви йшли на вибори, ви маєте набагато більші можливості, ніж міські голови мали раніше», - підкреслив Глава держави.

 

 

 

Фото: