UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КВН: ТАКОГО КАХОВКА ЩЕ НЕ БАЧИЛА


21.04.2015

Команди Української Ліги Сміху на сцені Каховки, жарти під стріхою МПК "Меліоратор", максимум пісень та позитивних емоцій - все це отримали глядачі, які завітали на фінальну гру VIII сезону 2014/2015 Каховської Відкритої Ліги КВН.
4 квітня у Каховку приїхали переможці першого півфіналу Ліги: "Замок Любарта" (Луцьк) та "7’я, дай 5!" (Чернігів). Участь цих відомих команд у фіналі стала можливою завдяки підтримці першого заступника міського голови Павла Пуляєва. Дві інші команди - улюблені та добре знайомі нам переможці другого півфіналу Ліги: "Щемилівські квартиранти" (Каховка) та "Ой, все" (Нова Каховка).
Каховська Відкрита Ліга КВН висловлює щиру подяку за підтримку у проведенні фінальної гри першому заступнику міського голови Павлу Пуляєву; ТОВ "Терра Тарса" (А.Гоголев); ПСП "Діамант" (С.Дроздік); директору з безпеки та зв’язків з громадськістю ПрАТ "Чумак", члену виконкому міської ради Олександру Бойко; ТОВ "Агробізнес" (Е.Репілевський); ТМ "Мінеральна вода "Каховка" (Р.Романенко); таксі "Пчілка" та "П’ятірочка" (С.Яременко); друкарні "Приват" (Ю.Борзунов); ПП "Гармонія" (О.Липа); МГО ОГП "Щит" (П.Матвієнко). Організаторами заходу виступили: Каховська Відкрита Ліга КВН, відділ у справах молоді та спорту, відділу культури, МПК "Меліоратор".
Перед початком гри глядачі переглянули цікаві відеоролики благодійного фонду "Лепта", який розповів про напрями і результати своєї роботи, а також закликав долучитися до щорічної акції по прибиранню соснового бору, та кумедний ролик зі шкільних буднів учнів ЗОШ № 3. Вже традиційно виступив із благодійною акцією БФ "Лепта", представники якого дякують небайдужим каховчанам за проявлену турботу до важкохворих дітей (по завершенню акції вдалося зібрати більше 400 грн. на слуховий апарат для 14-річної дівчини Ольги).
Та ось розпочалася гра. На сцені з’явився неперевершений ведучий Сергій Аркуша. Команди виступали з "Візитною карткою", "Відеоконкурсом" і "Домашнім завданням". Також не обійшлося без "розминки", у якій питання командам задавали глядачі, та (вперше) "біатлону", у якому команди змагались на стільки яскраво та сильно, що для визначення переможця доводилось два рази робити повторний тур між командами. Не обійшлися і без жартів про Каховку. Від досконалої гри команд, влучних жартів та боротьби за симпатії глядачів у залі того вечора було гаряче. До того ж призовий фонд фіналу цього разу склав 9 тис. грн. Глядачі вітали команди гучними оплесками та не хотіли відпускати зі сцени.
По закінченню КВН гостей привітали перший заступник міського голови Павло Пуляєв, голова журі та ветеран КВН-руху міста Олександр Макаров, начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Вони побажали командам яскравих виступів, незабутніх вражень і, звичайно, удачі. Володарями кубка Каховської Відкритої Ліги КВН сезону 2014/2015 та призу в розмірі 7 тис. грн. за підсумками гри стала команда КВН "Замок Любарта" (Луцьк), друге місце та приз глядацьких симпатій отримала команда "7’я, дай 5!" (Чернігів), а третє - "Щемилівські квартиранти" (Каховка). Гра була настільки напруженою, що до останнього моменту було не ясно, як розташуються команди в турнірній таблиці. Зал щоразу вибухав сміхом та оплесками. Залишається побажати командам подальших успіхів, а глядачам - до зустрічі у дев’ятому сезоні Каховської Відкритої Ліги КВН 2015 / 2016.

 

Фото: