UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

76-а РІЧНИЦЯ ВИЗВОЛЕННЯ КАХОВКИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ.


01.11.2019

   Сьогодні біля меморіалу «Вічний вогонь» каховчани хвилиною мовчання вшанували пам´ять героїв Другої світової війни й урочистою ходою рушили до Парку Слави, де відбувся мітинг з нагоди Дня визволення Каховки та Дня визволення України від нацистських загарбників.

   Міський голова Андрій Дяченко привітав громадськість міста з цією важливою датою, висловив вдячність ветеранам і дітям Другої світової війни за їх героїзм у боротьбі за вільну, незалежну Батьківщину, а також побажав шановним ветеранам та усім каховчанам мирного неба над головою, міцного здоров´я, добробуту та злагоди в родинах.
   Міський голова згадав і про воїнів, які сьогодні зі зброєю в руках захищають Україну, та висловив сподівання, що війна скоро закінчиться, що мир і злагода запанують в нашій країні.
   На урочистому мітингу був присутній ветеран Другої світової війни Ващук Микола Петрович, який розповів каховчанам історію свого життя, зокрема про нелегкі воєнні роки.
   До привітань також приєдналися голова ветеранської організації воїнів-інтернаціоналістів Скін Наталя Іванівна, заступник військового комісара з територіальної оборони, майор Корнєєв Сергій Михайлович, Отець Владислав.
   Урочистий мітинг завершився покладанням квітів до меморіального комплексу загиблим визволителям міста Каховка в Парку Слави.

Фото: