UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

24 серпня відбулася урочиста сесія та святкова програма з нагоди відзначення 30-річчя незалежності України “Ти у мене єдина”


25.08.2021

У концертній залі Каховського міського культурно-методичного закладу святкування 30-ої річниці незалежності України розпочалося з відкриття урочистої сесії міським головою Віталієм НЕМЕРЦЕМ та секретарем Каховської міської ради Іриною ГОНЧАРОВОЮ.

     Державний Гімн України прозвучав у виконанні працівниці міського культурно-методичного закладу – Аліни ЩАДНЕВОЇ.

     Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ привітав зі святом усіх присутніх, а також мешканців Каховської територіальної громади та гостей Каховки, такими словами:

     “Рівно 30 років тому сталася виняткова історична подія – Верховна Рада Української РСР абсолютною більшістю голосів ухвалила Акт проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю”.

     У цей святковий день міський голова у своїй промові згадав про шлях розвитку і здобутки Каховської громади у різних сферах життя за роки незалежності: в економічній, освітній сфері, у культурному та спортивному житті громади, у молодіжній політиці. Окремо згадав і про наших земляків – воїнів АТО/ООС і про місцеві громадські організації та волонтерів, які всебічно їх підтримують.

     “Я пишаюся кожним, хто розвиває свій рідний край, хто підтримує незалежність України. У цей урочистий день бажаю нам усім доброго здоровя, благополуччя, віри в завтрашній день, Божої ласки! Каховка – це Україна!” – так завершив своє привітання очільник громади.

     Секретар Каховської міської ради Ірина ГОНЧАРОВА щиро привітала усіх із Днем народження України та побажала, щоб мир, єдність та взаєморозуміння між людьми сприяли подальшій розбудові нашої Каховської громади та Української держави.

    До привітань також приєдналися депутати Херсонської обласної ради: перший заступник міського голови Руслан РОМАНЕНКО та заступник міського голови Галина ГОНДАРЕВА.

 

     На святковий захід завітав голова Таврійської міської ради – Микола РІЗАК. Шановний гість привітав усіх із найбільшим державним святом – Днем незалежності України та побажав, щоб Каховська громада жила у мирі та злагоді і успішно процвітала в незалежній, суверенній Українській державі!

     Своїми чудовими та яскравими виступами глядацьку залу радували:

     - хореографічний колектив центру дитячої творчості “Веселушки” (керівник – Наталя ЗУБКОВА);

     - зразковий ансамбль танцю “Радість” МПК “Меліоратор” (керівник – Ольга ВОЛИК);

     народний ансамбль танцю “Надія” МПК “Меліоратор” (керівник – Надія СЕРГЕЄВА).

     У День народження рідної країни ведучі запропонували присутнім згадати тих, хто віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність Української держави... Ми ніколи не забудемо про їхній подвиг! Слава українським Героям!

     Потім Аліна ЩАДНЕВА виконала пісню “Не твоя війна”, що зворушила кожного до глибини душі... А Ганна БАГІНСЬКА виконала композицію “Заспіваймо пісню за Україну”.

     Піклуючись про молодь – наше світле майбутнє –, міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ вручив ключі від квартири Аліні БУРШТІ.

     Засідання сесії продовжиться 26 серпня у залі засідань (ІІІ поверх) Каховської міської ради.

Фото: