UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

22 грудня третя позачергова сесія розглянула ряд важливих питань, серед яких бюджет громади на 2021 рік


22.12.2020

22 грудня у великому залі засідань розпочалася позачергова сесія Каховської міської ради VІІІ скликання. І знов на розгляд сесії внесено з пів сотні нагальних питань.
Заступник міського голови Галина Лобунько окреслила питання щодо утворення старостинських округів Каховської міської територіальної громади, а також щодо припинення Малокаховської сільської ради Каховського району Херсонської області, Роздольненської сільської ради Каховського району Херсонської області та Коробківської сільської ради Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Каховської міської ради та припинення виконавчого комітету Роздольненської сільської Каховського району Херсонської області, в результаті реорганізації шляхом приєднання до Виконавчого комітету Каховської міської ради.
Питання внесення змін до рішень "Про сільський бюджет 2020" підготували Григорій Івасішин (староста села Коробки), Тетяна Жужа (староста села Роздольне, Вільна Україна), Леонід Каськович (староста села Малокаховка).
Начальник фінансового управління Олександр Гончаров відзвітував щодо виконання міського бюджету м. Каховки за 9 місяців 2020 року та щодо витрачання коштів резервного фонду міського бюджету м. Каховки. Пройшов багато попередніх обговорень в рамках депутатських комісій та бюджетної комісії і бюджет Каховської міської територіальної громади на 2021 рік, який було затверджено під час сьогоднішньої сесії.
Зміниться у наступному році і структура виконавчих органів міської ради, а також загальна чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів. Одним з рішень сесії з 01.01.2021 року передбачено створення управління комунального майна, інфраструктури старостинських округів Каховської міської ради зі статусом юридичної особи. У цьому ж рішенні затверджено положення про управління комунального майна, інфраструктури старостинських округів Каховської міської ради, а чисельність управління складатиме 19.5 штатних одиниць.
Розглядали внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 05.12.2019 року№ 1957/89 "Про програму економічного, соціального та культурного розвитку м. Каховки на 2020 рік, та прогнозні макропоказники економічного і соціального розвитку міста до 2022 року"
Отримають підтримку і кращі педагоги та учні в рамках прийнятих "Програми стимулювання кращих педагогічних працівників у галузі освіти Каховської територіальної громади на 2021-2025 роки" та "Програми Каховської територіальної громади «Обдарована дитина» на 2021-2025 роки".
Депутати підтримали проєкт рішення про скасування процедури реорганізації трьох міських закладів позашкільної освіти в один. Адже надважливо зберегти позашкілля для маленьких каховчан та вдихнути в нього нове життя.
Матеріальне заохочення за ІІ півріччя 2020 року отримають старші кварталів в рамках Програми підтримки органів самоорганізації населення.
Важливі рішення прийнято в сфері містобудування та архітектури: затверджено науково-проектної документації "Історико- архітектурний опорний план м. Каховка Херсонської області з визначенням меж і режимів використання зон охорони памʼяток та історичних ареалів"; затверджено містобудівну документацію "Внесення змін до генерального плану м. Каховка Херсонської області"; оновлено склад комісії з питань залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури м.Каховки.
Усі прийняті рішення та список поіменного голосування невдовзі можна буде переглянути у розділі "Нормативні документи. Рішення сесії" за посиланням http://kakhovka-rada.gov.ua/ua/documents/za_2020_rik_376/

 

 

 

Фото: