UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

18 лютого 2022 року в приміщені міськвиконкому відбулась робоча зустріч між представниками виконавчого комітету органів ради, військовими та керівниками силових структур, що розташовані на території нашої громади.


21.02.2022

18 лютого 2022 року в приміщені міськвиконкому відбулась робоча зустріч між представниками виконавчого комітету органів ради, військовими та керівниками силових структур, що розташовані на території нашої громади.
На нараді були присутні міський голова Віталій Немерець, заступник міського голови Володимир Рагулін, начальник відділу ЖКГ Андрій Кашулін, в.о. голови ГО «Учасники АТО Скіф» Євген Дядів, керівники комунальних підприємств міста.
Керівники силових структур надали інформацію про стан готовності їхніх установ натепер.
Командир окремого батальйону ТрО розповів про стан формування підрозділів на території нашого Каховського району. Розміщення бригад і батальйонів Сил ТРО ЗС України, створення добровольчих формувань територіальних громад, захист цивільного населення та об’єктів критичної інфраструктури ‒ ці та багато інших супутніх питань потребують серйозної уваги керівників на місцях.
"Є люди, які після введення закону "Про основи національного спротиву" дізналися, що створюються сили територіальної оборони, і самі звернулися у територіальний центр комплектування для служби у підрозділі тероборони. Є й такі, яких ми вивчаємо за документами, бачимо, що людина має бойовий досвід - брала участь в АТО чи в ООС. Ми цих людей так само запрошуємо для того, щоб запропонувати їм проходження служби у підрозділі тероборони", - розповідає командир батальйону.
Також ним було озвучено проблемні питання, які потребують допомоги зі сторони каховської громади.
Було обговорено стан захисних споруд цивільного захисту , що знаходяться на території Каховської громади. В загальній кількості їх - 21. Всі захисні споруди - ПРУ (протирадиаційні укриття). З них практично 16 проінвентаризовано, 5 - на черзі, 2- не визначено балансоутримувача. Всі непроінвентаризовані захисні споруди не є комунальною власністю громади.
Крім того, на території приєднаних до громади населених пунктів в наявності 8 ПРУ і всі вони можуть використовуватися балансоутримувачем за призначенням.
Планується зустріч з квартальними нашого міста, щоб довести до мешканців приватного сектора необхідні заходи безпеки. Ведеться тісна співпраця з Каховським ГУ ДСНС.
В ході зустрічі дійшли домовленості про тісну співпрацю між органами влади та силовими структурами, що розташовані на території нашої громади. Було визначено найбільш ефективні напрямки для подальшої співпраці, корегування спільних дій на сьогодншньому етапі та шляхи наступної взаємодії між підрозділами силових структур та органами міського самоврядування.

Фото: