UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

16 КВІТНЯ – ДЕНЬ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА


18.04.2016

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98. Цього дня громадські організації та небайдужі городяни проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. То ж напередодні 16 квітня у місті відбулася толока, до якої долучилися усі охочі.
Ще до цього дня працівники КП "Комунальне транспортне підприємство" прибирали вулиці, білили бордюри, робили наше місто охайнішим і привабливішим. З понеділка 11.04. і до п’ятниці 15.04. на території Светловського пляжу працівниками КП «Комунальне транспортне підприємство» проводились роботи щодо вирівнювання (планування) ділянки землі колишнього пляжу, тепер ця територія має рівний пологий спуск прямісінько до берега. Проводились роботи і з косіння трави, прибирання вулиць міста, поливу квітів, кущів, дерев та висадка нових квітів.
15 квітня працівники міськвиконкому разом з першим заступником міського голови Павлом Пуляєвим та за підтримки КП «КТП», яке надало техніку для вивезення сміття, прибрали міську набережну. Під час толоки тут було зібрано та вивезено два трактори сміття. Хочеться зауважити: городяни, будьте охайнішими, адже наша набережна окраса міста та місце відпочинку молодих сімей з дітьми. Залишаючи у камінні різний непотреб, від пляшок з невідомою рідиною до використаних засобів гігієни та сумнівних лікарських засобів, ви не тільки забруднюєте навколишнє середовище, а й наражаєте на небезпеку дітей, які цікаві до всього!
16 квітня з метою поліпшення санітарного стану, благоустрою та забезпечення чистоти і порядку працівники ДПРЧ-13 підтримали Всеукраїнську акцію "Зробимо Україну чистою разом!" і всім дружнім колективом провели прибирання узбіччя по вул. Південній, яке було дуже засмічене. А також навели порядок на прилеглій території самого підрозділу. Небайдужих зібралось чимало. І прибирання здійснили, і поспілкувались, і з користю провели час.
Сподіваємось, що наше місто буде завжди підтримуватись в чистоті і порядку. Адже, як відомо, чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!

Фото: