UKR
Четвер 29 Жовтня 2020 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт територіальної громади міста
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

Оголошення


19.10.2020

Оголошення про приватизацію об’єкта малої приватизації Інформація про об’єкт приватизації: Комплекс, виробничі будівлі, загальною площею 465,0 кв.м., що розташовані за адресою: Херсонська область, м. Каховка, Семенівське шосе, будинок 1/1.

Детальніше

19.10.2020

Інформація про результати проведення конкурсу суб’єктів оціночної діяльності Рішенням конкурсної комісії від 16.10.2020 р. з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення експертної грошової оцінки земельних ділянок:

Детальніше

13.10.2020

14 жовтня 2020 року, з нагоди відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, в місті плануються наступні заходи:

Детальніше

09.10.2020

Оголошення
про проведення аукціону на Продовження договору оренди: частини даху будівлі Каховської школи мистецтв за адресою: Херсонська обл.,м.Каховка, вул.Панкеєвська, 6, загальною площею 114,0 кв. м
Інформація про договір оренди, що продовжується:

Детальніше

05.10.2020

Оголошення
про приватизацію об’єкта малої приватизації

Детальніше

Лічильник відвідувачів


Сьогодні890
Вчора1657
На цьому тижні6539
Минулого тижня10463
У цьому місяці44457
Минулого місяця29379
За весь період973622
04.05.20

До уваги закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами


Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України інформує щодо питань реалізації фруктів та овочів закладами роздрібної торгівлі харчовими продуктами під час дії карантинних обмежень.
За даними Всесвітньої організації з охорони здоров’я на сьогоднішній день у світі відсутні будь-які докази того, що хвороба COVID-19 може передаватися через харчові продукти або пакувальний матеріал. Крім того, немає жодних даних про передачу вірусу через фрукти та овочі.
Враховуючи міжнародні рекомендації та наявну інформацію про шляхи передачі COVID-19, реалізація фруктів та овочів у закладах роздрібної торгівлі харчовими продуктами має здійснюватися в спосіб, що гарантує дотримання протиепідемічних вимог. Таким способами можуть бути:
1) або реалізація фруктів та овочів в упаковці виробника;
2) або фасування фруктів та овочів продавцем у спеціально
відведеному приміщенні, або їх відпуск безпосередньо в торговельній залі через продавця, за умови: наявності у продавця особистої медичної книжки; використання продавцем засобів індивідуального захисту (маска,рукавички); пакування продавцем фруктів та овочів в індивідуальну упаковку (наприклад, одноразові поліетиленові пакети, паперові пакети, плівку, пластикові контейнери тощо); дотримання продавцем рекомендованої дистанції із покупцем; забезпечення наявності і доступності для продавців засобів дезінфекції у торговельній залі;
3) реалізація нефасованих фруктів та овочів самообслуговування покупцями в торговельній залі, за умови: шляхом забезпечення доступу до місця (зони) торгівельного обслуговування лише тих покупців, які мають одягнені засоби індивідуального захисту (маски); забезпечення покупців, за потреби, засобами індивідуального захисту (одноразовими рукавичками); забезпечення пакування покупцями фруктів та овочів в індивідуальну упаковку (наприклад, одноразові поліетиленові пакети, паперові пакети, плівку, пластикові контейнери тощо);
забезпечення наявності і доступності для покупців засобів дезінфекції у торговельній залі.
Заклади роздрібної торгівлі харчовими продуктами мають забезпечити покупців інформацією щодо необхідності ретельного миття овочів та фруктів в домашніх умовах, а також, де це є доречним, здійснення їх термообробки перед вживанням.Заклади роздрібної торгівлі харчовими продуктами мають забезпечити контроль за дотриманням цих рекомендацій. Листи Мінекономіки мають інформативний характер та не встановлюють правових норм.