UKR
Неділя 31 Травня 2020 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт територіальної громади міста
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

Оголошення


26.05.2020

До уваги батьків майбутніх першокласників Каховської школи мистецтв!

Детальніше

22.05.2020

ОГОЛОШУЄТЬСЯ
КОНКУРС З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
З ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК (З МЕТОЮ ВИКУПУ)

Детальніше

19.05.2020

Прийом лікаря-ортопеда (до відома осіб з інвалідністю)

Детальніше

18.05.2020

Спецрейси громадського транспорту

Детальніше

15.05.2020

«Онлайн освіта». Долучайтесь до участі у вебінарах 18 травня 2020 року.

Детальніше

Лічильник відвідувачів


Сьогодні386
Вчора641
На цьому тижні6580
Минулого тижня8299
У цьому місяці33065
Минулого місяця28347
За весь період817404
01.04.20

До уваги підприємств закладів торгівлі!


Просимо забезпечити розміщення в закладах торгівлі попереджувальних плакатів щодо порядку допуску відвідувачів до торгівельних приміщень відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 23 березня 2020 року протокол No 10, зразок попереджувального плакату додається

 

 

Для недопущення виникнення та поширення випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 встановлено

ПОРЯДОК ДОПУСКУ ВІДВІДУВАЧІВ:

(рішення засідання КМУ від 23.03.2020 протокол №10 та рішення засідання міжвідомчого оперативного штабу ХОДА регіональної комісії ТЕБ та НС від 25.03.2020 протокол №17)

  • Перебування відвідувачів у торгівельному приміщенні (операційному залі) із розрахунку 1 особа на 10 кв. м


  • не допускаються до торгівельних приміщень/операційних залів особи без засобів індивідуального захисту (масок)


  • дотримання дистанції не менше 1,5 метрів між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до торгівельних приміщень/операційних залів з встановленням спеціальних позначок


  • забезпечення дотримання дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метрів в чергах до кас та/або терміналів самообслуговування

забезпечення можливості використання спиртовмісних антисептиків відвідувачами

забезпечення відвідувачів достатньою кількістю одноразових серветок на столах обслуговування та умовами для збору відпрацьованих серветок.