Розмір шрифта
image
ФОТОГАЛЕРЕЯ

У нашій фотогалереї Ви знайдете альбоми присвячені всім аспектам життя нашого міста.

Подивитися
image
ВІДЕОГАЛЕРЕЯ

У нашій відеогалереї Ви знайдете відеоролики присвячені всім аспектам життя нашого міста.

Подивитися

Навігація

Актуально

Опитування

щодо встановлення на місці пам'ятника В.Леніну (біля Школи мистецтв):






Сервісні посилання

Додати сайт у вибранеДодати сторінку у вибранеЗробити домашньою сторінкоюРозмістити посилання на сторінку в...Відправити сторінку електронною поштоюНадрукувати сторінкуЗберегти сторінку як PDF

Лічильник відвідувачів

Сьогодні6
Вчора12
На цьому тижні18
Минулого тижня76
У цьому місяці37
Минулого місяця4513
За весь період184640
Випадкова новина:

Міські новини

ПРОФЕСІОГРАФІЧНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ДБ «РАДІСТЬ»

Професіографічна екскурсія, як форма профорієнтаційної роботи, дає можливість молоді безпосередньо ознайомитись із професією в реальних умовах. Саме з цією метою 25 березня 2015 року Каховський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував та сприяв проведенню професіографічної екскурсії по Каховському міському палацу культури «Меліоратор» для дев’ятьох вихованців дитячого будинку інтернатного типу «Радість».

Детальніше...
ТРИВАЮТЬ РОБОТИ ПО БЛАГОУСТРОЮ МІСТА

Згідно з рішенням виконавчого комітету в місті Каховці з 10 березня до 10 травня проводиться Двомісячник по благоустрою та культуроутриманню міста. Серед інших заходів заплановано виконати роботи по омолодженню та знесенню аварійних та сухих дерев. До виконання цих робіт виконком залучив ТОВ “Піонер новітніх технологій” (м. Нова Каховка), яке виконує роботи безкоштовно для міста. До роботи приступили 19 березня 2015 року і розпочали з омолодження та видалення дерев біля будинку ОСББ “Ластівка” (вул. К.Маркса, 132). Видалено 1 тополю та омолоджено 3 дерева. Наступного дня виконувались роботи біля будівлі Укртелекому по вул. К.Маркса. Видалено тополю віком біля 40 років та омолоджено 2 дерева.

Детальніше...
НА СК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ» ВІДКРИТО МАЙДАНЧИК З МІНІ-ФУТБОЛУ

У сонячний березневий день на спорткомбінаті «Олімпійський» зібралася дітвора, юні футболісти та легкоатлети, яких прийшли привітати міський голова Олександр Карасевич, перший заступник міського голови Павло Пуляєв, заступник міського голови Віталій Чернявський, начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков та його заступник Сергій Кашулін. Справа в тому, що 25 березня відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика з міні-футболу зі штучним покриттям. І хоча роботи по ньому були проведені ще наприкінці 2014 року, зараз, після зимових робіт з відновлення, він запрацює на повну.

Детальніше...
ГРОМАДСЬКА РАДА НОВОГО СКЛИКАННЯ АКТИВНО ПРАЦЮЄ

Минулого тижня у приміщенні міськвиконкому відбулися Установчі збори до Громадської ради при виконавчому комітеті Каховської міської ради, які тривали протягом двох годин. Під час Установчих зборів більшістю голосів було сформувати раду з числа тих представників інститутів громадянського суспільства, які вчасно подали свої документи до участі у зборах та прийшли на Установчі збори. Таким чином, до складу Громадської ради увійшов 31 представник різних інститутів громадянського суспільства. Більшістю голосів Головою Громадської ради було обрано Олександра Глущенка (громадська організація “Каховське козаче товариство”), а його заступником Лілію Мартинову (ОСББ “Мелітопольська 184”).

Детальніше...
ВИСОКІ НОТИ КАМЕРТОНУ ПРОЗВУЧАЛИ…

<19 березня в м. Херсоні на базі одночасно декількох культурних закладів: Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, Херсонського музичного училища та обласного Центру дитячої творчості відбулися два масштабні заходи: ІІІ фінальний етап обласного конкурсу на звання найкращого читача України 2015 року “Велика книга читацьких рекордів Херсонщини”та обласний фестиваль виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко». Це було справжнє свято інтелекту, поезії та мистецтва. Поки найкращі читачі Каховки: Зеленянська Заряна (номінація — учні 6 класів), Чумакіна Станіслава (7 класи) та Савенко Анастасія (8 класи) проходили тестування, інші учасники представляли Каховку в конкурсі «Поетичний камертон Ліни Костенко» у трьох номінаціях.

Детальніше...
З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Щорічно з приходом довгоочікуваної весни гімназисти з цікавістю намагаються відгадати, чим будуть прикрашені стіни рідної школи. Яскраві метелики, березневі коти, чаруючі квіти – це все було… А ось цього року до гімназії завітали ластівки, розлетілися по стінах, дверях, принесли із собою сонце, тепло, надію й… пісню.

Детальніше...
ПОДАРУЄМО ДІТЯМ РАДІСТЬ

В рамках програми “Здорове дитинство” Каховський благодійний Фонд “Лепта” знову завітав у гості до маленьких пацієнтів гематологічного відділення Херсонської обласної дитячої лікарні.

Детальніше...
«КРУГЛИЙ СТІЛ» У ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

17 березня 2015 року за ініціативи Каховського міськрайонного центру зайнятості відбулося засідання круглого столу на тему: «Партнерство та співробітництво в питанні соціальної адаптації та забезпечення зайнятості внутрішньо переміщених осіб».

Детальніше...
У КАХОВСЬКОМУ РВ УМВС ВІДКРИТО МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ

Герої не вмирають. Вони підіймаються до небес провідною зіркою та осяюють шлях тим, хто залишився на землі. Ми ж із вдячністю пам'ятатимемо їх та передамо цю пам’ять прийдешнім поколінням.

19 березня представники міської та районної влади, УМВС України в Херсонській області, Каховського РВ УМВС України в Херсонській області, ветеранської організації працівників органів внутрішніх справ, громадськість міста, друзі та рідні Руслана Салівончика, який загинув наприкінці серпня у зоні проведення антитерористичної операції в районі міста Іловайськ, що на Донеччині, зібралися біля будівлі Каховського РВ УМВС України в Херсонській області. Капітана міліції Руслана Салівончика посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Детальніше...
ЧИТАЦЬКИХ РЕКОРДСМЕНІВ 2015 РОКУ ВИЗНАЧЕНО

13 березня в міській універсальній бібліотеці зібралися учні всіх загальноосвітніх шкіл міста для участі у ІІ етапі конкурсу «Найкращий читач України - 2015», щоб позмагатися за звання кращого читача міста і вибороти собі право представляти Каховку на обласному етапі конкурсу «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини».

Детальніше...

Офіційні новини

ГРАФІК звітів керівників комунальних підприємств міста на засіданнях постійних депутатських комісій та сесій міської ради
Детальніше...
Бюджет м. Каховка на 2015 рік

Фінансовий ресурс місцевих бюджетів на 2015 рік сформовано з урахуванням змін, внесених до Податкового і Бюджетного кодексів України та інших законодавчих актів, які передбачають нові підходи до формування місцевих бюджетів, організації міжбюджетних відносин та механізму бюджетного вирівнювання.

Детальніше...
До Дня Соборності України

Ідея єдності і соборності Українських земель як і прагнення до незалежності й державного суверенітету, сильної централізованої влади, є головним змістом державницької ідеології будь-якого народу. Не був винятком у цьому ряду і наш український народ,хочдехто й волів би бачити його недержавним. Століттями розірваний український народ визволявся з неволіНаддніпрянщина вийшла з Російської, а Західна Україназ Австро-Угорської імперійі возз'єднався на своїй землі в єдиній Українській державі.

Детальніше...
Військкомати області проведуть приписку громадян 1998 р.н.

Відповідно до Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу» військовими комісаріатами області в січні-березні 2015 року буде здійснюватися приписка до призовних дільниць громадян України 1998 року народження.

Згідно із затвердженим планом проведення приписки у районах та містах області будуть утворені призовні дільниці із сталим графіком роботи.

Підготовлено відділом взаємодії зі ЗМІ,

оперативної інформації та з проведення іміджевих кампаній

управління з питань внутрішньої та інформаційної політики обласної державної адміністрації

Незабаром в області розпочнуться Дні донора

Департамент охорони здоровя облдержадміністраціїзапрошує жителів Херсонщини взяти участь у добровільній, безоплатній здачі крові та її компонентів.

Наразі керівництвом департаменту розробляється графік проведення Днів донора в області.

Нагадаємо, що донорські кадри потрібні для своєчасного та повного забезпечення лікувальних закладів області інфекційно безпечною кров`ю.

Підготовлено відділом взаємодії зі ЗМІ,

оперативної інформації та з проведення іміджевих кампаній управління

з питань внутрішньої та інформаційної політики обласної державної адміністрації

З 2 грудня в області почалися аварійні відключення електроенергії

    Державним підприємством «НЕК «Укренерго» з 01 грудня 2014 року був введений графік аварійного відключення споживачів, який передбачає значні обсяги відключення електроенергії на термін від 2 до 5 годин кілька разів на добу. Про це прес-службі облдержадміністрації повідомив начальник відділу з питань паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації Валерій Соценко.

Детальніше...
Забезпечення миру і реалізації європейського вибору – пріоритети розвитку України

16 вересня 2014 року Верховної Ради України прийнято доленосні рішення, мета яких поглиблення євроінтеграції України та забезпечення миру в країні.

Детальніше...
Обговорено питання підвищення енергоефективності

    01 серпня 2014 року, під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Шепелєва проведено засідання робочої групи з питань підвищення енергоефективності та розвитку відновлювальної енергетики.
    Так, на заході було розглянуто результати проведення енергетичних аудитів закладів бюджетної сфери обласного підпорядкування. Також учасники обговорили доцільність об’єднання програми підвищення енергоефективності Херсонської області на 2012-2015 роки та програми розвитку вітроенергетики в Херсонській області до 2030 року в один програмний документ.

Детальніше...
Верховна рада ввела 1,5% військовий збір

          Такі зміни до Податкового кодексу ухвалила Верховна Рада України. Вони передбачені Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» та наберуть чинності з дня, наступного за днем опублікування цього Закону.

Детальніше...
Третя хвиля часткової мобілізації

21 липня 2014 року Президент України підписав Указ «Про часткову мобілізацію», який на наступний день був затверджений Верховною Радою України.

Детальніше...

Спортивні новини

ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ “УКРАЇНА ЄДИНА”

15 березня 2015 року на базі ЗОШ №3 та дитячого будинку інтернатного типу «Радість» в рамках заходу «Україна Єдина» відбувся міський турнір з міні-футболу серед дитячо-юнацьких самодіяльних (дворових) команд, присвячені памяті воїнам-землякам, які знаходяться в зоні АТО. Серед учасників - учні «групи ризику» загальноосвітніх навчальних закладів міста та вихованці закладу.

Детальніше...
Василь Росошик – бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів

Легенда каховського футболу, рекордсмен Книги рекордів Гіннесса Василь Лаврентійович Росошик у грудні минулого року відсвяткував свій 61-й рік народження, але не залишає активну спортивну діяльність з улюбленого виду спорту та працює інструктором з фізичної культури на міському спорткомбінаті «Олімпійський». І ось, у березні цього року, Василь Росошик став бронзовим призером Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів (вікова категорія 55+) у складі новокаховської «Енергії».

Детальніше...
Обласні змагання з шашок серед паралімпійців

20 березня 2015 року в м. Херсоні відбулась першість області з шашок серед спортсменів-інвалідів (нозології – зір, слух, УОРА). В змаганнях взяли учать 30 спортсменів з Нової Каховки, Каховки та Херсона.

Каховську філію регіонального центру «Інваспорт» в обласній першості представляли спортсмени-паралімпійці Лариса Вехова та Віктор Філенко. За підсумками змагань Лариса Вехова посіла ІІ місце серед жінок (нозологія УОРА), а Віктор Філенко став переможцем серед спортсменів з вадами слуху.

Вітаємо каховських паралімпійців з успіхом на обласних змаганнях!

Турнір з футзалу пам’яті футболістів Каховщини

15 березня 2015 року в спортивному залі каховського КЗ «ДЮСШ» відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (40 років і старші), присвячений пам’яті футболістів Каховщини. Цього року в турнірі взяли участь шість команд: збірна м. Каховки, «Тандем» (м. Таврійськ), «Скіф» (Н.Сірогози), «Азовець» (Генічеськ), «Вікторія» (Асканія-Нова) та ФК «Гопри» (м. Гола Пристань). Організатори турніру: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, КЗ «ДЮСШ» відділу освіти міської ради при підтримці ТОВ «Тройка» (мінеральна вода «Каховка»).

Детальніше...
Відкритий Чемпіонат Каховки з баскетболу

22 березня 2015 року в спортивному залі Каховського КЗ «ДЮСШ» стартував черговий відкритий Чемпіонат м. Каховки з баскетболу 2015 року серед чоловічих команд, присвячений 70-річчю Перемоги. Організатори змагань – відділ у справах молоді та спорту, відділ освіти та каховський КЗ «ДЮСШ»

Цього року першість розігрують пять баскетбольних колективів, які визначать найсильніших за коловою системою (кожний зіграє з кожним):

Детальніше...
VІІІ літні юнацькі спортивні ігри Херсонщини 2015 року з футзалу

12-13 березня 2015 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання з футзалу ІІ етапу VІІІ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2015 року серед збірних команд юнаків 1997/1999 років народження міст (обласного значення) і районів, у яких взяли участь 6 футзальних збірних.

Детальніше...
Особиста першість міста з шашок-64

28 лютого – 1 березня 2015 року в каховському КЗ «ДЮСШ» відбулась відкрита особиста першість м. Каховки з шашок-64 (класична гра). Організатори змагань: Каховська міська шашкова Федерація, відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради та при організаційній підтримці КЗ «ДЮСШ» відділу освіти Каховської міської ради. Учасники турніру – шашкісти з Каховки, Нової Каховки, Каховського, Іванівського, Бериславського районів (всього 17 чол.).

Детальніше...
ТЕНІСНИЙ ТУРНІР «ЛЕГЕНДАРНА ТАЧАНКА»

З 28 лютого по 1 березня 2015 року у спортивній залі каховського КЗ «ДЮСШ» проходив традиційний аматорський тенісний турнір «Легендарна тачанка», організований ініціативною групою любителів тенісу м. Каховки на чолі з Володимиром Комягіним при підтримці адміністрації КЗ «ДЮСШ» відділу освіти (директор В.Чухрай).

Детальніше...
VІІІ літні юнацькі спортивних ігри Херсонщини 2015 з футзалу

26 - 27 лютого 2015 року в містах Берислав, Генічеськ, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ відбулися зональні змагання І етапу VІІІ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2015 року з футзалу серед збірних команд юнаків 1997/1999 років народження міст обласного підпорядкування і районів області.

Детальніше...
Чемпіонат Каховки з класичних шахів 2015

З 25 січня по 1 березня 2015 року в шаховому клубі міського Палацу культури «Меліоратор» проходив фінал 54-го особистого Чемпіонату м. Каховки з класичних шахів 2015 року. Змагання були організовані Федерацією шахів м. Каховки спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, за сприяння адміністрації МПК «Меліоратор» та при фінансовій підтримці депутата Каховської міської ради Ігоря Хомінця.

Детальніше...

До 70-річчя Перемоги

 

 

 

 

 

 

Читати далі...  

Херсонщині - 70

Консультації з громадськістю

Децентралізація влади

Громадська рада

АТО-актуальні матеріали

СПІВЧУВАЄМО

ПАМ’ЯТІ КАПІТАНА МІЛІЦІЇ РУСЛАНА САЛІВОНЧИКА

   alt 29 серпня при спробі виходу із оточення під Іловайськом, рятуючи інших бійців, загинув капітан міліції Руслан Салівончик.   

Руслан Салівончик — уродженець Коростишевського району Рівненської області. По закінченні інституту, де вчився разом з майбутньою дружиною каховчанкою Тетяною, переїхав до Каховки.Працював у карному розшуку нашого райвідділу УМВС. З початком антитерористичної операції на сході України одним із перших вступив до батальйону “Херсон”.

Читати далі...  

Анонс подій

  • “Круглий стіл” з представниками громадських організацій

    04 квітня о 10:00 у 401 каб. міськвиконкому відбудеться засідання “круглого столу” з представниками громадських організацій міста

     

     
  • Фінал Каховської Відкритої Ліги КВН

    04 квітня о 18:00 у актовій залі МПК “Меліоратор” відбудеться фінал Каховської Відкритої Ліги КВН. Тема зустрічі: “Каховка, Каховка - весела тусовка”. У грі візьмуть участь команди-переможці двох півфіналів Ліги: “Замок Любарта” (Луцьк), “7*я, Дай 5!” (Чернігів - Прилуки — Житомир), “Щемилівські квартиранти” (Каховка), “Ой, всё” (Нова Каховка).

     
  • Фотовиставка "Синдром добра"

     

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН основних заходів Каховської міської ради на березень 2015 року

Оголошення

Графік прийому

Банер

Поставити питання

Банер

Інвестиційні пропозиції

Банер
Joomla extensions by Siteground Hosting